Menu

Moonica Mac | Malmö

Malmö

Malmö Live Konserthus
söndag, 4 februari 2024 kl:18:30

Tre stora små stunder med Moonica Mac” vårturné 2024!
Efter succén med "En liten stund med Moonica Mac" som sattes upp på Södra Teatern i Stockholm och sedan togs ut på höstturné återvänder Sveriges älskade Macen till scenen för en storartad avslutning på formatet. "Tre stora små stunder med Moonica Mac" tar publiken med på en resa i Stockholm, Malmö och Göteborg under februari 2024.
Det finns bara en Moonica Mac och hon lämnar ingen oberörd. Med textrader lika träffsäkra som poetiska och en röst som ofta beskrivs som överjordisk når Moonica Macs toner in på djupet. Nu är hon aktuell med den nya singeln “Historier och liv”.
I februari får publiken äntligen möta Moonica Mac igen. Formatet “En liten stund med Moonica Mac” ska få sitt avslut på ett storstilat sätt. Precis som under hösten blir det blir intima kvällar där det organiska och enkla får gå före det storslagna och magnifika, men den här gången på ännu större scener, ackompanjerat av sublima stråkar. I en blandning av gamla godingar och tidigare helt osläppt material låter hon tonerna och orden leva ut och vidare. Kvällarna till ära kommer Teodor Wolgers som support och förgyller upplevelsen med sin unika musikaliska stämpel.
Hennes låtar må ha nåt miljontals streams på Spotify men att möta henne live är något alldeles extra. En stund med Moonica får vem som helst att släppa taget om allt – förutom sången i hennes hjärta och glöden i hennes blick.

Åldersgräns: 18 år (13 år med målsman)
Dörrar: 18.00 | På scen: 18.30
Konsertlängd: 90 min

Rullstols information: Säljes endast via Ticksters Kundservice 0771 - 47 70 70. Ledsagare ingår.
Kom till Malmö Live den 4 februari, det sägs att det blir vackert …

Datum / Tid

söndag, 4 februari 2024 kl: 18:30

Plats

Malmö, Malmö Live Konserthus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

400kr - 550

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad